Bérleti szerzödés

Bérbevevő tudomásul veszi, hogy :

 • Bérbevevő a megrendelőben szereplő ruhá(ka)t és/vagy kiegészítő(ke)t megtekintett állapotban veszi bérbe, valamint Bérbeadó azt a rendeltetésszerű használatnak megfelelően bocsátja Bérbevevő használatába.
 • Bérbevevő a kölcsönzés lemondása esetén kártérítést köteles fizetni Bérbeadónak. Az elszállítás időpontjának hetében történő lemondás esetén teljes kölcsönzési díj 50 %-át, míg az elszállítás napján történő lemondás esetén a teljes összeget köteles megfizetni.
 • Kölcsönzés időtartama 2 nap– kivéve ha a felek másképp nem rendelkeznek-, amely a ruhák és/vagy kiegészítők elszállításnak napján kezdődik meg.
 • Bérbevevő a kölcsönzés időtartama alatt köteles a ruhá(kat) és/vagy kiegészítő(ke)t rendeltetésszerűen használni, épségüket megőrizni, illetve azokat az elvitelkor meghatározott időpontban Bérbeadó részére visszaadni, ellenkező esetben Bérbevevő ezek elmulasztásából eredő, a leléti összeget meghaladó kárért teljes anyagi felelősséggel tartozik.
 • Amennyiben Bérbevevő eláll a szerződéstől, a foglaló összege a Bérbevevőnek vissza nem jár.
 • Bérbevevő a kölcsönzött dolgok után- biztosításként- kaució megfizetésére kötelezett, melyet elszállításkor köteles megfizetni , a Bérbeadó részére. A biztosítási díj (kaució) visszafizetésének időpontja megegyezik a visszaszállítás időpontjával, amennyiben a ruhák, az elszállított állapotban de tisztítás nélkül kerülnek visszaszállításra.
 • A megrongálódott, vagy nem természetes mérvű elpiszkolódásból keletkezett kárt visszaszállításkor a Bérbeadó Bérbevevőnek felszámítja, -a biztosítási díjból levonja- a ruhák, jelmezek kiegészítők értéke alapján.
 • Hiányos visszaszállítás esetén, a hiányzó ruhá(k) és/vagy kiegészitők(k) értéke a kaucióból levonásra kerül, mely az összeget tovább őrizzük megkerülésig, de maximum 2 hétig.
 • A kölcsöntárgy elvesztése, használhatatlanná válása esetén annak újbóli beszerzési árát az erre vonatkozó számla kézhezvételétől számított 8 napon belül a Bérbevevő kiegyenlíti.
 • Késedelmes visszaszolgáltatás esetén az egyéni kölcsönzési díj napi 40 %-át Bérbeadónak Bérbevevő megfizeti, mely összeg a visszaszállítás napjánál feltüntetett időponton túli visszaszállítás esetén, már az adott napra is felszámításra kerül.
 • A bérleti szerződés fennállása alatt a bérelt és a kölcsöntárgy másra át nem ruházható, nem zálogosítható és nem értékesíthető.
 • Bérlő tudomásul veszi, hogy a kölcsönzött ruhák és/vagy kiegészítők biztosítására annak állapotának megőrzése érdekében további letéti díjat köteles megfizetni Bérbeadó részére- az elszállítás napján- mely szerződésszerű teljesítés esetén- határidőn belül, sérülés- és rongálódás mentesen történő- visszaszállításkor készpénzben visszajár Bérbevevőnek:
Teljes kölcsönzési díj összege      Letéti díj összege
Felnőtt extra: 6.000.-            10.000.-
Felnőtt : 6.000.-              5.000.-
Gyerek extra: 5.000.-              5.000.-
Gyerek: 4.000.-              5.000.-

A felek megállapodnak abban, hogy a jelen szerződésben nem szabályozott kérdésekben a PTK rendelkezései az irányadók. Szerződő felek a jelen szerződést mind akaratukkal mindenben megegyezőt elolvasás és értelmezés után helyben hagyólag írják alá.

Time for Kids

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s